Els cursos es duen a terme els dilluns i dimecres al matí a les oficines municipals del Club Nàutic, Santa Eulalia.

Aquesta és la quarta edició de l’activitat i fins ara prop de 320 persones han utilitzat el curs per millorar les seves habilitats lingüístiques. L’activitat és tan popular que s’ha ampliat amb un nivell “superior” per a aquells que ja tenen un bon coneixement bàsic de l’idioma.

Hi ha 3 nivells disponibles, des de «començar» a «mitjana» i després «superior», cadascun amb un màxim de 30 estudiants per classe. Els cursos es complementen amb visites a oficines municipals i comerços de la zona on els estudiants poden practicar i guanyar confiança en parlar la llengua.

Els cursos pretenen proporcionar als estudiants la independència i la capacitat de comunicar-se amb els «veïns» en castellà. El curs proporciona als usuaris els coneixements per tractar l’administració i la vida diària de l’illa. El curs també es pot utilitzar com a «pont» per a aquells que vulguin passar a la llengua catalana.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a europa@santaeularia.com o trucar al 971 336 468. Els interessats que vulguin registrar-se poden fer-ho a les oficines municipals del Club Nàutic, on rebeu la vostra inscripció amb Certificat Empadronament i una còpia del vostre NIE.